Despre aplicatia roomio la 24 IT, Antena 3, in prima zi a anului 2023

Aplicatia roomio, care permite rezervarea birourilor si a camerelor de conferinte pentru anumite perioade de timp, vine atat in ajutorul angajatorilor, cat si a angajatilor.

roomio, 24it

1 Ianuarie, 2023

Despre aplicatia roomio la 24 IT

Cum fenomenul "work from home" si a muncii in mod hibrid continua, aplicatia roomio, care permite rezervarea birourilor si a camerelor de conferinte pentru anumite perioade de timp, vine atat in ajutorul angajatorilor, cat si a angajatilor.

Astfel, cei care au contract de telemunca si care pot alege de unde sa lucreze, pot sa-si rezerve cu usurinta fie un birou, fie o sala de conferinta, alegand de asemenea functionalitatile de care au nevoie. De la rezervarea unei sali de sedinta in incremente de 30 de minute, pana la rezervarea pe o perioada mai indelungata de timp al unui birou, aplicatia este gandita si creata pentru a facilita alegerea de a lucra de la birou, sau de a organiza sedinte fizice, cu dotarile tehnice necesare ambelor situatii.

De asemenea, prin intermediul roomio, angajatorii pot avea o evidenta a numarului de birouri care au fost rezervate, deci a numarului de angajati care aleg sa vina fizic la birou, sau a camerelor de sedinte si disponibilitatea lor, pentru o mai buna organizare a spatiului existent. Aceasta ajuta cu optimizarea gestionarii spatiului, mai ales in contextul in care multiple organizatii au renuntat la cel putin o parte din chirie odata cu pandemia si work from home.

Urmareste videoclipul integral aici: