Implementari

roomio este folosit in Europa de catre clientii si partenerii nostri, atat companii, cat si hoteluri sau spatii pentru evenimente.

Regina Maria

Regina Maria

Partenerul nostru, Regina Maria, a implementat aplicatia roomio in 7 clinici din tara, in Bucuresti, Cluj si Bacau, pentru aproximativ 200 de ecrane. Modulul folosit este dezvoltat special pentru clinici, spitale si alti furnizori de servicii medicale si se integreaza cu sistemul de programari al clinicilor, pentru fiecare medic. Datele sunt importate din sistemul intern, impreuna cu programul, specialitatea si poza medicului. De asemenea, aplicatia ofera posibilitatea folosirii ecranelor pentru afisarea diverselor anunturi si materiale informative sau publicitare, care pot fi studiate de pacienti in timpul asteptarii consultatiilor.

Crowne Plaza

Crowne Plaza

Pentru Crowne Plaza am dezvoltat un modul special, dedicat industriei HoReCa. Solutia ofera posibilitatea afisarii personalizate, gestionate de client, a diverselor informatii de interes pentru oaspeti. Se pot afisa oferte speciale pentru restaurant sau spa, cursul valutar, programul restaurantului sau al salii de fitness si orice alte detalii care se doresc comunicate. Imaginile pot fi diferite pentru fiecare ecran in parte, oferind in acelasi timp posibilitatea de a afisa elemente de branding specifice, diferite pentru fiecare eveniment gazduit.

Carrefour

Carrefour

Carrefour este partenerul care a beneficiat de prima implementare a solutiei roomio in Romania. Echipa eSolutions a dezvoltat aplicatia de rezervari sali sedinte pentru Carrefour in anul 2015. Aceasta se integreaza cu sistemele de calendar (Microsoft Exchange/ G Suite) si Active Directory si ofera utilizatorilor posibilitatea de a programa sedintele, rezervand in acelasi timp sala pentru intalniri fara niciun efort suplimentar. Participantii vor primi notificari cu toate detaliile evenimentului, iar orice schimbare in program, dupa crearea evenimentului, va fi transmisa automat catre acestia. De asemenea, schimbarile de orar sau modificarile in planificare sunt afisate in timp real pe ecranele de la intrarea in fiecare sala, dar si pe ecranul de tip centralizator din receptie, roomio integrandu-se perfect cu solutiile de semnalizare digitala de la Samsung, alese de client.