Termeni si conditii pentru aplicatia ROOMIO

Descrierea aplicatie

ROOMIO este o aplicatie web care afiseaza informatii despre intalniri folosind solutii de afisaj digital si sisteme de management al participantilor. ROOMIO simplifica semnificativ procesul de organizare al intalnirilor: cu ajutorul oricarui device cu acces la internet, ROOMIO afiseaza orarul cu rezervari al unui spatiu dupa ce preia informatia din sistemul de scheduling.
Planificarea rezervarilor este transferata imediat si automat catre ecranul asociat fiecarei sali, catre afisaje electronice, panouri si ecrane cu informatii interactive, informatii utile pentru vizitatori.
ROOMIO accepta informatii introduse manual sau preluate automat din sisteme de calendare si planificare a timpului, precum Microsoft Exchange, Google Calendar sau alte sisteme specializate, cum ar fi VerA.web.


Functii eficiente pentru conferinte sau intalniri
- Afisaj digital pentru Sali de sedinta si spatii de conferinta
o Afisarea planificarilor orare direct la usa salii de sedinta. Cu optiune de afisare a sumarului de planificari orare pentru mai multe sali.
- Afisare in timp real a planurilor de ocupare
Afisarea imediata a schimbarilor de orar sau modificarilor in planificare, direct la usa salii.
- Centrul de control via Web
Administrarea se face prin intermediul oricarui device cu acces la internet, fie ca este laptop, tableta sau smartphone.
- Afisare pe price ecran
Suporta o varietate de device-uri cu display, precum si tablete si smartphone.
- Compatibilitate hardware vasta
Se integreaza unitar cu solutiii de afisaj digital de la Samsung sau alti producatori.
- Integrare cu solutii de calendar si scheduling
Transfer automat al evenimentelor planificate dinspre diferite solutii de calendar si aplicatii specializate.

Inregistrarea

Daca esti interesat de aplicatia ROOMIO poti oricand solicita o oferta personalizata la numarul de telefon +40 31 22 85 105, poti scrie un email la office@esolutions.ro sau poti face o vizita la sediul nostru din Strada General Constantin Budisteanu Nr. 28C, etaj 1, Sector 1, Bucuresti.
Pentru utilizarea aplicatiei este necesara instalarea si configurarea acesteia pe tablete cu sistem de operare Android si crearea ulterioara de conturi personale de autentificare.

 

Conduita Utilizatorilor

Esolutions Grup SRL nu confera utilizatorilor dreptul de a modifica partial sau integral Aplicatia, de a reproduce partial sau integral Aplicatia, de a copia, vinde/revinde sau de a exploata Aplicatia in orice maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Esolutions Grup SRL.

Utilizatorii vor raspunde pentru orice daune, directe sau indirecte, aduse Esolutions Grup SRL cu intentie sau din culpa (neglijenta sau imprudenta) utilizatorului sau persoanelor pentru care acesta raspunde sau ca urmare a folosirii frauduloase a Serviciului, respectiv Aplicatiei.

Esolutions Grup SRL nu va fi raspunzatoare pentru folosirea frauduloasa a Aplicatiei de catre utilizatori.

Modificari

Esolutions Grup SRL isi rezerva dreptul de a modifica/imbunatati Termenii si conditiile atunci cand considera necesar, fara nicio notificare in prealabil, orice modificare urmand a fi adusa la cunostinta celor interesati, prin intemediul aplicatiei mobile si/sau pe site-ul www.roomio.ro.
Inainte de folosirea Serviciului, respectiv Aplicatiei, utilizatorul confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii. 

Folosirea Serviciului, respectiv Aplicatiei de catre utilizator implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.
În cazul în care nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să nu folosiți aceasta aplicatie.

Drepturi de proprietate intelectuala

Intregul continut al aplicatiei ROOMIO – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Esolutions Grup SRL, cu sediul in București, sector 1, str. G-ral. Constantin Budișteanu nr. 28C, etaj 1, camera 10, înmatriculată la Registrul Comerțului sub nr. J40/4103/2001, cod unic de inregistrare 13846142, atribut fiscal RO, si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Esolutions Grup SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se sanctioneaza conform legislatiei in vigoare.

 

Litigii

Orice disputa referitoare la Aplicatie, respectiv Serviciu va cadea sub incidenta si va fi interpretata conform legilor din Romania si va fi solutionata exclusiv sub jurisdictia instantelor din Bucuresti, Romania