Solicita un demo

Ia legatura cu noi simplu si rapid

Trimite-ne un mesaj si programeaza prima discutie. Echipa noastra este aici pentru a te ajuta.

Gestionarea spatiului de birou nu ar trebui sa fie o alta sursa de probleme si stres, iar solutiile pe care le oferim sunt concepute pentru a te ajuta sa profiti la maximum de spatiul pe care compania ta il are la dispozitie si sa creezi un mediu de lucru satisfacator si confortabil pentru toti colegii! Fie ca esti in cautarea unei solutii de tip hot-desking, a unui sistem de rezervare a camerelor de sedinte, a unui instrument de gestionare a parcarilor, a unei aplicatii de self registration sau a unei combinatii a acestora, ai ajuns in locul potrivit.

Programeaza o sesiune demo pentru roomio, gratuita!

Scrie-ne si hai sa programam o discutie cu unul dintre reprezentantii nostri, astfel incat sa ne oferi mai multe detalii despre provocarile pe care le intampini in gestionarea spatiilor de birouri, si sa iti aratam cum te poate ajuta roomio sa le rezolvi. Trebuie doar sa completezi acest formular si te vom contacta, pentru programarea unei sesiuni demo de 30 de minute. Daca ai deja o data si un interval de timp preferat, te rugam sa le incluzi in mesajul tau.

Am pregatit pentru tine un live demo, pentru a putea vedea toate functionalitatile, iar expertii nostri iti vor raspunde la toate intrebarile. Dupa sesiunea demo, vei primi detaliile de acces pentru mediul tau demo, astfel incat poti testa singur, timp de 30 de zile, gratuit. In acest timp, itis tam la dispozitie pentru orice detalii suplimentare de care ai putea avea nevoie, suntem la doar un e-mail distanta.

Ne mandrim cu faptul ca ne ajutam intotdeauna clientii sa-si atinga obiectivele, lucrand constant pentru a adauga noi functionalitati la suita noastra de produse, asa ca apreciem feedback-ul si sugestiile tale.

 

 
 
 
 
 
 

De ce solutii esti interesat?

 

Apasand pe butonul "Trimite" esti de acord cu Politica de Confidentialitate.

Get a demo
get demo right

Scrie Email

Suna-ne

Urmareste