roomio, solutia de booking digital pentru angajati, la Trend IT, PrimaTV

Marian Simpetru a impartasit beneficiile implementarii solutiei de reconfigurare digitala a spatiului de birouri, roomio, cu Bianca Iordache, realizatorul rubricii Trend IT, difuzata de PrimaTV.

trend it primatv

16 Septembrie, 2021

Pe langa nevoile actuale ale companiilor, pe care le indeplineste, roomio este o solutie software, utila si pentru angajati, fiind deja implementata in mai multe organizatii din Romania si din strainatate.

Pe langa nevoile actuale ale companiilor, pe care le indeplineste, roomio este o solutie software utila si pentru angajati, fiind deja implementata in mai multe organizatii din Romania si din strainatate.

Angajatorii pot alege varianta de a restructura fizic spatiile de birouri pentru a fi indeplinite normele de distantare, sau pot alege solutia pentru desk booking roomio pentru a face acest lucru mai eficient, cu ajutorul tehnologiei.

Marian Simpetru a impartasit beneficiile implementarii solutiei de reconfigurare a spatiului de birouri, roomio, cu Bianca Iordache, realizatorul rubricii Trend IT, difuzata de PrimaTV.

Poti urmari materialul in intregime, accesand videoclipul de mai jos: